Bűnügy

Feldarabolt holttesteket találhattak a Pilisben

A rendőrség nem cáfolt, egyelőre hírzárlat van.

2018.07.10 16:18ma.hu
hirdetés

A rendőrség nem cáfolta az Atv azon értesülését, mely szerint feldarabolt holttesteket találtak Pilisszentiván erdős területén. A lap úgy tudja, két vagy három holttestet találtak. A rendőrséget is megkeresték az üggyel kapcsolatban, azonban a hatóság sem megerősíteni, sem megcáfolni nem kívánta a hírt.

"Tájékoztatjuk, hogy a rendőrség munkatársai egy folyamatban lévő büntetőeljárásban hajtottak végre eljárási cselekményt, amellyel kapcsolatban – az eljárás jelenlegi szakaszában – a nyomozó hatóság a tájékoztatást megtagadja, mivel annak megadása sértené a büntetőeljárás eredményességét" - olvasható az Országos Rendőr-főkapitányság írásbeli válaszában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.