Gyilkosság

Megvan a VV-Fanni ügy koronatanúja

A rendőrök gyanúja szerint a lány holtteste a csomagtartóban volt, amikor a férfit felvette a feltételezett gyilkos.

2018.07.10 07:01ma.hu

A Blikk megtalálta azt a férfit, aki koronatanú lehet Novozánszki Fanni rejtélyes gyilkossági ügyében. A nyomozók nyolc hónapja nem találják a tavaly novemberben eltűnt Novozánszki Fanni holttestét, ám nem telik el úgy hét, hogy ne derülne ki újabb részlet a fiatal lány haláláról.

A Blikk megtalálta azt a férfit, aki a gyilkosság estéjén együtt utazott a feltételezett elkövetővel, B. Lászlóval. A nyomozás érdekeire való tekintettel a férfi nevét nem közölték.

"Egy közösségi oldalon hirdette meg a sofőr az utat, Budapestről ment Siófokra. A XIII. kerületben, az egyik bevásárlóközpontnál szálltam be az autójába. Csak egy hátizsák volt nálam, az végig a lábamnál volt az ülésnél. A sofőr fel sem ajánlotta, hogy tegyük be a csomagtartóba" – kezdte a Blikknek a koronatanú, akinek akkor nem tűnt fel semmilyen különös dolog. Ugyanis – mint azt már korábban megírtuk – a rendőrség gyanúja szerint a fiatal lány holtteste mindvégig a gyanúsított autójának csomagtartójában volt.

Mint az ismert, tavaly novemberben veszett nyoma a ValóVilágból megismert Novozánszki Fanninak, eltűnését a szülei jelentették a rendőrségen. Pár nappal később már előzetes letartóztatásba helyeztek egy dunaújvárosi férfit, aki azóta is a rácsok mögött várja, hogy döntsenek sorsáról. A fiatal férfi tagadja, hogy megölte volna Fannit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.