Hajsza

Rabszállítóból ugrott ki egy fogvatartott Ceglédnél

A büntetés-végrehajtás néhány órán belül elfogta a szökött rabot.

2018.07.09 10:56ma.hu
hirdetés

Kiugrott a rabszállítóból egy fogvatartott hétfő reggel Cegléd közelében. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet és a rendőrség munkatársai azonnal megkezdték a férfi felkutatását, emellett a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága az esettel kapcsolatban belső vizsgálatot indított.

Miután a büntetés-végrehajtási intézet és a rendőrség azonnal nagy erőkkel megkezdte az elítélt felkutatását, már a szökéstől számított néhány órán belül a rabot a büntetés-végrehajtási szervezet munkatársai Cegléd belterületén elfogták, majd a Ceglédi Rendőrkapitányság munkatársainak átadták - tájékoztatta a ma.hu-t a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának Kommunikációs Főosztálya.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.