Tragédia

Lezuhant egy beteg a gyulai kórház tetejéről

A hétvégén az egyik beteg felmászott a tetőre, ahonnan a halálba zuhant.

2018.07.09 05:38ma.hu

A Beol.hu információi szerint a hétvégén egy beteg leesett a Békés Megyei Központi Kórház, Pándy Kálmán Tagkórház (gyulai kórház) egyik épületének a tetejéről.

Megkeresésükre a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata megerősítette a hírt és azt a tájékoztatást adták, hogy a személy eddig ismeretlen okok miatt felmászott a tetőre, ahonnan leesett és életét vesztette.

A rendőrség közigazgatási eljárás keretén belül vizsgálja az eset okát. Az ügyben megkeresték a Békés Megyei Központi Kórházat is, ahonnan ezidáig nem érkezett válasz a történtekkel kapcsolatban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.