Bűnügy

Mentőautót rongáló fiatalt vettek őrizetbe Zuglóban

Mentőautót rongált meg egy fiatal Zuglóban vasárnap, őrizetbe vették.

2018.07.08 18:15MTI
police.hu

A 25 éves budapesti fiatalember ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indítottak büntetőeljárást és kezdeményezik bíróság elé állítását.

A XIV. kerületi Torontál utcában egy megkülönböztető jelzést használó mentőautó akadályt próbált kikerülni. A manőver miatt a sofőr szóváltásba keveredett az úttesten szabálytalanul tartózkodó gyalogossal, aki dühében egy bottal betörte a mentőautó hátsó ablakát.

A fiatalember elmenekült helyszínről, de rendőrök nem sokkal később a közeli Bosnyák utcában elfogták, majd előállították a zuglói rendőrkapitányságra - közölte a rendőrség.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.