Baleset

Leesett a színpadról, kórházba került a híres zenész - videóval

Leesett a színpadról és megsérült a Gorillaz brit popbanda énekese a dániai Roskildei Fesztivál zárókoncertjén szombat este, a baleset miatt a koncertnek azonnal vége lett.

2018.07.08 14:20MTI

A Del the Funky Homosapien nevű rapper akkor esett le a színpadról, amikor az együttes Clint Eastwood című nagysikerű számát adták elő. Ez volt a fellépés utolsó dala, így a közönséget alig érte csalódás, amikor bejelentették, hogy vége van a koncertnek.

A zenészt kórházban ápolják, sérülésének mibenlétét nem közölték, de ő maga egy rövid Twitter-üzenetben arról adott hírt, hogy jól van.

"Mindenkinek köszönöm a szeretetet. Jól vagyok, de egy darabig még kórházban kell maradnom, ahol nagyon kimagasló színvonalú ápolásban részesülök" - írta. A négynapos dániai fesztiválon idén százezer ember vett részt, a szervezők munkáját 30 ezer önkéntes segítette.

A szervezők közlése szerint a legnagyobb nézőközönséget Eminem szerda esti fellépése vonzotta, a fesztivál történetében először százezer ember vett részt a rajta. Csütörtökön Bruno Mars, pénteken Nick Cave adott nagysikerű koncertet.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.