Lopás

Kitépték egy autista kislány kezéből a telefont a 2-es metrón

Rengetegen felajánlották a segítségüket.

2018.07.07 14:25ma.hu

Elkeseredett anyuka írta meg péntek este a Pesten Hallottam Facebook-csoportban, hogy egy ismeretlen kitépte autista kislánya kezéből a telefont a 2-es metrón.

A nő üzenete leginkább egy embernek szólt, a tolvajnak.

"Keresem azt az emberkét aki ma reggel 7:10 körül a 2-es metrón kikapta a kislányom kezéből a telefont. Kérlek add vissza a készüléket. Egy Sony xperia L-ről van szó. Arra már rájöhettél, hogy sokra nem mész vele, mert a kijelzője be van törve valamint az akksija is rossz. Viszont a kislányom csak azzal tud egyelőre tömegközlekedésen utazni. Emese autista. Ezt ugyan nem tudhattad, de számára nem csupán hobbi az a készülék. Kérlek Téged jelentkezz akár privát üzenetben is mert jelenleg nem tudok Neki másik telefont venni, és bizony addig sajna minden utazás rémálom lesz…” - írta.

Ami jó hír, hogy rengetegen felajánlották a segítségüket, és jelezték, hogy segítenek összedobni a pénzt, hogy új telefont kaphasson a kislány.

A csoport egyik adminisztrátora alig két órával később már jelezte is, hogy "a probléma pillanatnyilag megoldódik”.

"Kedves tagok! Csodálatos ez a sok segítőkész ember! Nagyon örülünk, hogy ide tartoztok. A probléma pillanatnyilag megoldódik, ezért a kommenteket egyelőre leállítom. Kérjük, a többit privátban beszéljétek meg. Természetesen megbeszéltem a posztolóval a dolgot.”

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.