Megölték VV Fannit

VV Fanni családja: nem a gyanúsított ölte meg a lányt

A család nem tartja kizártnak, hogy a lányt bebetonozták.

2018.07.07 12:35ma.hu

Tavaly november óta keresik a volt valóságshow-szereplőt, Novonzánszki Fannit. A rendőrség időt és pénzt nem kímélve kutat a lány után, akit szerintük meggyilkoltak. A család eközben igyekszik feldolgozni a tragikus veszteséget és megfejteni a rejtélyt: mi is történhetett pontosan Fannival.

"Bár Katival, Fanni édesanyjával mostanában nem beszéltem, szerintem az egész család nevében mondhatom, hogy mi nem hisszük, hogy az előzetes letartóztatásban ülő B. László a gyilkos. Szerintünk ő csak szállító volt, aki elfuvarozta Fannit valahová, és ő az, aki úgymond elviszi a balhét" - mondta el Fanni unokatestvére a Borsnak. Ő ennyi idő után kevés esélyt lát arra, hogy szerette még életben van.

"Nyolc hónap telt el, és én egy ideje igyekszem tudatosítani magamban, hogy Fanni sajnos, nagy valószínűséggel már nem él. Nagyon megszenvedi ezt a család, főleg az anyukája, és nagyon szeretnénk, ha végre választ kaphatnánk a kérdéseinkre" - folytatta a fiatal rokon, aki attól tart, hogy a legutóbbi teória igaz lehet, vagyis Fannit bebetonozták.

A luxuslakópark területén, ahol a lány élt, már az eltűnés idején is építkezés folyt. Emellett B. László vallomásában is el­hangzott, hogy az albérlettől nyolcszáz méterre, két, számára ismeretlen férfinak adta át az eszméletét vesztett Fannit. Ha ez igaz, elképzelhető, hogy a férfiak nem vitték magukkal a lányt, hanem helyben megszabadultak tőle. Az új lakóházak alapjának kiásása akkoriban már megtörtént, a betonozás következett. A lány gyilkosai így okkal gondolhatták, ha a holttestet még aznap éjjel elássák, sosem fog előkerülni.

"Jó lenne, ha valahogy átvizsgálnák azt a területet is, úgy tudom, vannak erre korszerű eszközök, amelyek kimutatják, ha van ott holttest. Szeretnénk végre tisztességesen eltemetni és búcsút venni tőle, ha lenne egy hely, ahol meglátogathatnánk őt" - csuklott el a fiatal rokon hangja.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.