Tragédia

Holtan találták az eltűnt, hatéves kisfiút - Ez történhetett vele

Tragikus hírt osztott meg az Eltűnt emberekért megoszthatod csoport: a hazánkban is kutatott, román hatéves kisfiút holtan találták Balánbánya és Csíkszentdomokos között.

2018.07.06 09:43ma.hu

Balánbánya és Csíkszentdomokos között, az Oltba fulladva találtak rá csütörtökön a hétfőn eltűnt balánbányai 6 éves kisfiúra, Ciprianra - írta meg a Blikk. A gyermeket több mint százan keresték négy napig - adta hírül a csoport. A hargitai rendőrség szóvivője a következőket mondta: a térség minden településéről jöttek önkéntesek, hogy segítsenek a rendőröknek, csendőröknek, tűzoltóknak, hegyimentőknek a keresésben. Ám legnagyobb szomorúságukra holtan találták, vélhetően játék közben eshetett a folyóba a kisfiú, aki megfulladt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.