Baleset

Gázrobbanás egy pincesoron: a romok alól mentettek ki egy férfit

A gázrobbanásban megsérült férfit a nyergesújfalui járőrök biztonságos helyre vitték a mentőszolgálat kiérkezéséig.

2018.07.05 10:28ma.hu
police.hu

A rendőrségre július 4-én 12 óra előtt pár perccel érkezett a bejelentés arról, hogy Lábatlanon az öreghegyi pincesoron robbanás történt, írja a police.hu.

Elsőként a Nyergesújfalu Rendőrőrs járőrei, Berki József főtörzsőrmester és Lakatos Dániel őrmester érkeztek a helyszínre, ahol egy teljesen megsemmisült épület romjai voltak.

Mivel a rendőrök tudtak arról, hogy egy férfi tartózkodik a házban, ezért haladéktalanul megkezdték a keresését. Ennek során a pince bejáratánál megtalálták a magatehetetlenül fekvő 57 éves férfit.

A rendőrök erős gázszagot éreztek, és további omlásveszély is fennállt, ezért a sérültet a törmelékeken keresztül egy biztonságos területre vitték.

Értesítették a mentőszolgálat munkatársait, akik a lábatlani lakost életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.