Közlekedés

Még mindig problémát okoz a BUSZ feliratot elkészíteni

Az Index olvasói örökítették meg ezt a már-már klasszikusnak számító bakit a Nagykörúton. Az a fránya "Z" betű feladta a leckét a szakembereknek.

2018.07.04 19:03ma.hu

Hiába volt minta, csak nem jött össze. Az Index olvasói részletesen beszámoltak a történtekről: “A két fiatalember először egy zöld sprayvel felírta, hogy BUSZ, majd pár perccel később leragasztották a feliratot sárga ragasztószalagokkal. A Z betűt fordítva rakták fel, gondoltuk, a legjobbakkal is megesik, ők is a végén feltépték a Z betűt, ekkor megnyugodtunk, hogy javítják a hibát, de nem, kétszer egymás után ugyanúgy ragasztották vissza a szerencsétlen Z betűt, ami amúgy nem elhanyagolható méretbeli problémákkal is küzd. Szegény busz.”


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.