Tragédia

Szolnoki mentőbaleset - Javul a megsérült mentődolgozók állapota

Múlt szerdán egy megkülönböztető jelzését használó mentőautó frontálisan ütközött egy utasokat szállító autóbusszal.

2018.07.03 05:56MTI

Javul a múlt heti szolnoki mentőbalesetben megsérült mentődolgozók állapota - közölte az Országos Mentőszolgálat hétfőn a Facebook-oldalán.

Múlt szerdán egy megkülönböztető jelzését használó mentőautó frontálisan ütközött egy utasokat szállító autóbusszal. A balesetben két ember - a mentőautó vezetője és a szállított beteg - meghalt, többen megsérültek.

A mentőápolót és a mentőtisztet mentőhelikopterrel vitték Budapestre.

A mentőszolgálat hétfőn a Facebook-oldalán azt írta: az életveszélyes sérülésekkel a budapesti Honvédkórházba került mentőápoló túl van a tervezett műtéteken. Az állapota stabil, az esetleges idegrendszeri károsodások később állapíthatók meg. Transzfúzióra nem szorul, így irányított véradásra nincs szükség - tették hozzá.

Az Országos Baleseti Intézetben kezelt mentőtiszt állapota is tovább javul. A történtekre csak részben emlékszik, de jól kommunikál, láztalan.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.