Rendőrség

Öt évig csak a tettes tudott a gyilkosságról

Egy 2012-ben történt, de 2017-ig a rendőrség előtt is ismeretlen emberölés miatt folytatott nyomozást zárt le vádemelési javaslattal a Csongrádi Megyei Rendőr-főkapitányság.

2018.06.27 11:14ma.hu
police.hu

A megalapozott gyanú szerint egy most 28 éves férfi ölt meg egy akkor 52 éves férfit Csongrádon 2012-ben. A férfi eltűnését senki sem jelentette be, így az 2017 márciusáig a rendőrség előtt ismeretlen volt.

Ekkor jutott a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság olyan adatok birtokába, mely szerint az 52 éves férfit megölték. A nyomozók keresni kezdték a sértettet, holttestét 2017. március 27-én egy csongrádi ház udvarán találták meg, írja a police.hu.

A nyomozók emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki egy 28 éves férfit. A terhelt a bűncselekmény elkövetését beismerte.

A rendőrök a napokban a nyomozást befejezték, majd az ügy iratait vádemelési javaslattal az ügyészségnek továbbították.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.