Baleset

Családi dráma Vönöckön: saját férjét gázolta el

A nő nem vette észre, hogy az előtte haladó férje motorja leállt, és autójával elütötte.

2018.06.26 18:33ma.hu

Balra, Celldömölk felé kanyarodott egy motoros férfi Vönöckön, de műszaki hiba miatt megállt az út közepén. Őt követte a felesége egy Ford személyautóval, és elgázolta a motorost, aki az autó alá került. Celldömölki és sárvári tűzoltók vonultak a baleset helyszínére és megemelték a gépkocsit, hogy a súlyosan sérült férfit elszállíthassák a mentők.

Az asszony a férjét kísérte a motorszervizbe, hogy onnan haza tudja hozni a férfit. A nő oldalra nézett, hogy biztonságosan tudjon balra kanyarodni, de nem számított arra, hogy a férje nem sokkal a kikanyarodás után megáll az út közepén - írja a 112press.hu.



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.