Garázdaság

Megharapta a biztonsági őr kezét egy 60 éves nő Nagykanizsán

A nő tört-zúzott az E.ON irodájában, majd megharapta a biztonsági őrt.

2018.06.26 11:13ma.hu

Az eset még február 9-én, a délelőtti órákban történt Nagykanizsán, a Zrínyi Miklós utca 32. szám alatt levő E.on Ügyfélszolgálati Irodában - írja delzalapress.hu.

A 60 éves asszony otthonában tartozás miatt kikapcsolták az áramszolgáltatást, ennek visszaállítását akarta elintézni. Ahhoz, hogy szociálisan rászorult védett fogyasztóvá nyilvánítsák, a Polgármesteri Hivataltól kellett igazolást kérnie, de az hiányos volt, ezért nem fogadták el. A nő ettől begurult, kiabálni kezdett, a kezében lévő nyomtatványokat összegyűrte. Ezután felkapott az asztalról egy tollat, és azt az ügyintéző felé dobta.

Ekkor megjelent a biztonsági őr, aki megpróbálta megnyugtatni az asszonyt, aki viszont egyre agresszívabb lett. Felkapott egy széket és az ügyféltérbe dobta, felrúgott egy virágcserepet, majd több széket feldöntött.

A biztonsági őr le akarta fogni, de a nő folyamatosan kiabált, kapálózott és a biztonsági őr kezét is megharapta. Az őr végül lefogta, a székekre fektette és a rendőrök kiérkezéséig ott tartotta.

A Nagykanizsai Járási Ügyészség a nő ellen garázdaság vétsége miatt emelt vádat a Nagykanizsai Járásbíróságon – tudta meg a lap dr. Pirger Csabától, a Zala Megyei Főügyészség ügyész-szóvivőjétől.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.