OMSZ

Bukósisakkal támadt a mentősökre egy őrjöngő férfi Budapesten

Valószínűleg egy közlekedési helyzet dühíthette fel azt a férfit, aki egy mentőautó személyzetére támadt hétfőn este, a Karolina úton.

2018.06.26 10:34ma.hu

"Le kellett fogni a mentőkre támadó robogóst Budapesten.

Valószínűleg egy közlekedési helyzet dühíthette fel azt a férfit, aki egy mentőautó személyzetére támadt ma (hétfőn - a szerk.) kora este, a Karolina úton. Az őrjöngő férfi előbb az ablakon át próbálta megütni a mentőgépkocsi vezetőjét, majd a sisakjával a kezében igyekezett ütést mérni a kocsiból kiszálló mentőkre, akik csak nehezen tudták megfékezni, és a rendőrök megérkezéséig lefogni a veszélyesen agresszív támadót.

Egyelőre nem tudni, hogy a dühöngő férfi fogyasztott-e alkoholt, vagy drogot, a mentőszolgálat mindenesetre feljelentést tesz, az ügyben eljárás indul" - olvasható az OMSZ Facebook-oldalán.

A címlapfotó illusztráció: OMSZ Facebook

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.