Meglógott

Fogolyszökés Márianosztrán

Munkavégzés közben oldott kereket két rab. Bűncselekmény-szökés Néhány órán belül elfogták a Márianosztráról elszökött rabokat.

2018.06.25 16:30ma.hu

A két férfi a börtön mellett működő gazdaságban dolgozott, onnan szöktek meg. A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának közleménye szerint a fogvatartottak, akik a börtön reintegrációs foglalkoztatási programjában vettek részt a Pest megyei településen, a déli órákban a munkavégzés helyszínéről szöktek meg.

A büntetés-végrehajtási intézet és a rendőrség azonnal megkezdte a 29 és a 30 éves férfi felkutatását, a szökés miatt pedig belső vizsgálatot indítottak.


Néhány órán belül elfogták a Márianosztráról elszökött rabokat

Néhány órán belül elfogták a Márianosztráról hétfőn, munkavégzés közben elszökött két rabot, aki  Márianosztrai Fegyház és Börtön mellett működő gazdasági társaság területén dolgozott - tájékoztatta a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának (BvOP) szóvivője az MTI-t.

Orosz Zoltán elmondta, hogy a két férfit a váci vasútállomáson fogták el a rendőrök.

A szóvivő korábban azt közölte, hogy a fogvatartottak a börtön reintegrációs foglalkoztatási programjában vettek részt a Pest megyei településen, és a déli órákban a munkavégzés helyszínéről szöktek meg. A büntetés-végrehajtási intézet és a rendőrség azonnal megkezdte a 29 és a 30 éves férfi felkutatását.

A BvOP az esettel kapcsolatban belső vizsgálatot indított.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.