Lopás

Míg a tulaj kipakolt, addig lenyúlta a kocsit

Nem akarta ellopni, csak nem akart megázni - ezt mondta egy tiszacsegei férfi, amikor beismerő vallomást tett a rendőrségen.

2018.06.24 09:52ma.hu

Elég fura történetről számolt be a police.hu: egy tiszacsegei lakos 2018. június 22-én 18 óra 15 perc körül telefonon hívta a rendőrséget és elmondta, hogy amíg a háza előtt leparkolt gépkocsijából pakolt, egy férfi beült az autóba és elhajtott azzal. A bejelentő elmondta, hogy egy másik gépkocsival a járműve keresésére indult, amikor azt látta, hogy azzal balesetet szenvednek.

A rendőrök adatgyűjtést végeztek és a baleset helyszínére mentek, ahol elfogták a 25 éves férfit, aki a megalapozott gyanú szerint engedély nélkül elvitte a Suzuki típusú gépkocsit. A gyanúsított Tiszacsegén közlekedett a járművel, amikor elveszítette uralmát a gépjármű felett és egy ingatlan kerítésének hajtott, majd áttörve azt az udvaron állt meg.

A kerecsendi lakos kihallgatásán beismerő vallomást tett és elmondta, hogy nem akarta ellopni a Suzukit, csak addig akarta használni azt, amíg eláll az eső.

K. Balázzsal szemben a Balmazújvárosi Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, őrizetbe vétele mellett folytatja az eljárást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.