Vád

Felmentették Gáspár Győzőt

Többek közt azzal vádolták Győzikét, hogy az édesapja érdekkörébe tartozó egyik cég számlájáról 50 millió forintot vett ki, majd nem adózott utána.

2018.06.21 08:33ma.hu

A vádak nem állták meg a helyüket, ami azt is jelenti, hogy az időközben sikkasztás miatt indult büntetőeljárást is meg kellett szüntetni - írta a Blikk.

"Ennyi megaláztatás és bántás után végre győzött az igazság. Most mindenki megtudja, hogy én tényleg nem vagyok bűnöző, nem tettem semmi rosszat" - mondta a lapnak Gáspár Győző.

Dr. Szilágyi Roland ügyvéd is elmondta, mi történt.  "Ügyfelemnek nem volt olyan 50 milliós bevétele, ami a sajátja lett volna, ami után adót kellett volna fizetnie."

A hét végén ünnepelte a Gáspár család a nagyobbik lány, Evelin (24) születésnapját egy hatalmas bulival. Azt tervezik, ha minden sínre kerül, akkor az egész famíliát meghívják, hogy együtt örüljenek Győzike felmentésének.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.