Készültség

Több forgalmas utat lezárnak egy bomba miatt csütörtökön Budapesten

Bombát találtak építkezés közben szerdán Budapesten az Ötvenhatosok terén, csütörtök reggel az elszállítás idejére több házat, irodát kiürítenek a Dózsa György útnál, valamint több utcát lezárnak.

2018.06.21 05:36ma.hu

Egy 120 milliméter átmérőjű, feltételezhetően szovjet repeszromboló aknagránátot találtak, amely kilőtt állapotban van - közölte a honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje.

A robbanószerkezetet csütörtökön szállítják el, a rendőrség reggel 9 órakor kezdi meg a környék kiürítését és az utcák lezárását. Összesen 12 társasházat, egy irodaházat és részlegesen egy idősotthont kell kiüríteni.

Lezárják a Dózsa György utat az Ajtósi Dürer sor és a Városligeti fasor között, a gyalogosforgalmat pedig a Murányi utca és a Városligeti fasor között fogják korlátozni.

A bomba elszállítása a kiürítés után, várhatóan 10 órakor kezdődik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.