Lopás

Életmentés közben fosztották ki a mentőmotorost

Nem ez volt az első eset sajnos.

2018.06.18 16:30ma.hu

Sérült ellátása közben tűnt el egy mentőmotoros pénztárcája Budapesten a múlt héten. A motoros egy combnyaktörött sérültön segített, majd az ellátást követően, amikor felvette a kabátját, észrevette, hogy eltűnt a pénztárcája. A helyszínen azonnal rendőrségi intézkedés történt - írta Facebook-oldalán az Országos Mentőszolgálat.

Sajnos nem ez az első ilyen eset, három éve egy másik mentőmotorossal is hasonló dolog történt. 2015. július 17-én a fővárosban mentőmotorosuk egy ház udvarában segített egy életveszélyes állapotban lévő férfin, eközben vette észre, hogy valaki kilopta a kapuban álló mentőmotoron hagyott zubbonyából a mobiltelefonját, az iratait és a pénzét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.