Gyilkosság

Kikérte magát haldokló apjához a rab, majd megszökött és megölte élettársát

Elfogták.

2018.06.17 14:05ma.hu

Elfogták azt a szökött rabot, aki haldokló édesapja meglátogatására kapott kimenőt, ám nem tért vissza, majd pedig szerelemféltés miatt meggyilkolhatta az élettársát.

A 29 éves Z. Sándor haldokló édesapja meglátogatásra kapott kimenőt. Mintarabként viselkedett, magatartásával soha sem voltak gondok - állította egykori rabtársa a Blikknek. Ezért aztán, amikor kiderült édesapja állapota, kérelemmel élt a börtön parancsnoka felé, hogy meglátogathassa apját és végső búcsút vehessen tőle. Meg is kapta az engedélyt, ám a kórházi látogatást követően nem érkezett vissza Állampusztára.

Valószínűleg a kórházból élettárásához vezetett az útja, akit rajongásig szeretett. "Rengeteget leveleztek, rendszeresen látogatta a párja a börtönben és úgy gondolom igazán ő tartotta a lelket Sanyiban" - árulta el a Blikknek a rabtársa. Hogy a pár személyes találkozásakor mi történt pontosan, azt még nem tudni, de a gyanú szerint Z. rossz hírt kaphatott a mennyasszonyától, ami egy hirtelen felindulásból következő tragédiába torkolhatott június 16-án. A lány holttestét Nagyecsed külterületén találták meg szombaton.

A 29 éves férfit nagy erőkkel kereste a rendőrség, és végül vasárnap elfogták egy fábiánházi lakatlan házban, majd a Mátészalkai Rendőrkapitányság Nagyecsedi Rendőrőrsére előállították.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.