Baleset

Magyar diákokat szállító busz balesetezett Erdélyben

Egy férfi meghalt, felesége és két kislánya súlyosan megsérült a péntek délután történt balesetben.

2018.06.17 10:04ma.hu

A Nagyvárad felé tartó 34 éves barátkai sofőr autójával Körösgégény területén túl gyorsan vett be egy kanyart, a kocsi lesodródott a sávjáról, és frontálisan ütközött egy magyar rendszámú autóbusszal – írta a maszol.ro.

A baon.hu azt írja, a buszon a kiskunhalasi Szilády Áron Református Gimnázium diákjai utaztak. A busz 28 utasának az ijedtségen kívül nem esett baja.

Bíró Emőke, az iskola tanárnője elmondta, hogy a kiránduláshoz az autóbuszt biztosító vállalkozás vezetője rövid idő alatt Debrecenből küldött értük mentesítő járatot. Több mint öt órás késéssel tudták folytatni útjukat Magyarország felé, a csoport szombat hajnalban megérkezett Kiskunhalasra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.