Rendőrség

Messengeren küldött búcsúüzenetet öngyilkossága előtt a szolnoki férfi - megmentették

Egy jó barát és több lelkiismeretes rendőr munkája mentette meg egy férfi életét Szolnokon.

2018.06.15 18:31ma.hu

Egy szekszárdi lakos kért segítséget a rendőrségtől június 14-én este, miszerint egyik barátja messengeren öngyilkossági szándékáról tájékoztatta és búcsú üzenetet küldött részére. A bejelentő ismerőse adatait nem ismerte, csak annyit tudott róla, hogy Szolnokon tartózkodik - írja a police.hu.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységi-irányitási Központ főügyeletese, Erdei Éva rendőr őrnagy azonnal átfogó adatgyűjtésbe kezdett.

Információkat kért a területen dolgozó járőröktől és a különböző rendőrségi nyilvántartások segítségével sikerült rövid időn belül azonosítania a keresett férfit.

Az őrnagy azt is kiderítette, hogy a látássérült férfi testvére Szolnokon él, így kollégáit azonnal a meghatározott címre küldte. Soltész Gábor rendőr törzszászlós és Burik Dorián rendőr őrmester percek alatt a helyszínre értek, ahol már eszméletlen állapotban találták meg a bajbajutottat.

A nő nem észlelte, hogy bátyja nagyobb mennyiségű altatót vett be, hiszen ő maga is látássérült. A járőrök azonnal mentőt hívtak, akik kórházba szállították a 46 éves szekszárdi lakost.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, Magyarországon hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegélyszámot!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.