Ramiris

Még most is dolgoztak a tűzoltók a raktártűznél

A XIII. kerületi Frangepán utcában égett ki szerdán egy háromezer négyzetméteres raktárépület.

2018.06.14 09:53ma.hu

Kisdi Márk Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője a hvg.hu kérdésére elmondta, hogy a tűzoltók folyamatosan dolgoznak a helyszínen, ahol utómunkálatokat végeznek az izzó-parázsló részek miatt.

Hajdu Márton, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője az InfoRádiónak elmondta: erre azért van szükség, hogy az esetleges visszagyulladástól megóvják a helyszínt. Ma folytatódik a tűzvizsgálati szemle a tűzeset okának feltárása érdekében. "A kollégák azon dolgoznak, hogy minden olyan rögzíthető nyomot, amit a helyszínen találnak a tűz terjedésével kapcsolatban, a tűz kiindulási pontjával kapcsolatban, feltárják" - fogalmazott. Az eddigi vizsgálatok alapján a kár jelentős.

A környéken álló irodaépületekben dolgozók ma már visszatérhetnek munkahelyeikre - tette hozzá Hajdu Márton.

Mint arról a ma.hu is beszámolt, a XIII. kerületben a Frangepán utcában szerdán gyulladt ki egy háromezer négyzetméteres, műszaki cikkeket tároló raktár, a füstöt szinte az egész fővárosban látni lehetett.

A tűzoltók 12 járművel vonultak ki, több mint 30 fővárosi hivatásos tűzoltó dolgozott az oltáson munkálatokat. A tűz miatt a rendőrség eljárást indított.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.