Tűz

Budapesti raktártűz: rongálás miatt indult eljárás

Rongálás miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen a rendőrség a szerdán a XIII. kerületi Frangepán utcában kigyulladt raktár ügyében.

2018.06.13 15:41ma.hu
MTI/Bruzák Noémi

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleménye szerint az oltási munkálatok még tartanak, a tűzben nem sérült meg senki.

A műszaki berendezéseket tároló, háromezer négyzetméteres raktárban szerda délelőtt keletkezett tűz. A környéket kiürítették, több száz embert kísértek biztonságos helyre.

MTI/Bruzák Noémi

Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek korábban elmondta: a tüzet kora délutánra sikerült "lefeketíteni", azaz a lánggal égést megszüntetni, jelenleg az izzó, parázsló részeket oltják. A tűz nem terjedt át a közelben álló háromemeletes irodaépületre.

Hozzátette: az oltás során a katasztrófavédelem mobil laborja méréseket végzett, de nem mértek a lakosságra veszélyes koncentrációt semmilyen anyagból.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.