Baleset

Halálos baleset miatt teljes útzár az M3-as autópályán

Megálltak, hogy megnézzék, mi baja a kocsinak, erre halálra gázolta őket egy kisteherautó.

2018.06.11 06:49MTI

Teljes útlezárás mellett tart a helyszínelése annak a Mezőkövesdnél történt közúti közlekedési balesetnek, amelyben két férfi életét vesztette.

Hétfő hajnalban az M3-as autópálya 125. kilométerszelvényében, - Miskolc irányába - egy ukrán felségjelzésű tehergépjármű feltehetően műszaki hiba miatt a leállósávon megállt. Az autóból a sofőr és egyik utasa is kiszállt, akiket egy, a külső forgalmi sávon közlekedő magyar felségjelzésű kisteherautó elütött.

A baleset során a két férfinak olyan súlyos sérülései keletkeztek, hogy a helyszínen belehaltak sérüléseikbe.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az M3-as autópályát, - Miskolc irányába közlekedő - pályatestét teljes szélességében lezárták, a forgalmat a rendőrök a füzesabonyi lehajtónál a 3-as számú főútra leterelik - írja a police.hu.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.