Tragédia

Teherautóval hajtottak át a férfin Péren

Halálra gázoltak egy úton fekvő férfit Péren. Az áldozat olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

2018.06.10 18:11ma.hu

Úton fekvő embert gázoltak halálra vasárnapra virradó hajnalban Péren - közölte a rendőrség honlapján. A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a Pér egyik utcájában közlekedő tehergépkocsi vezetője csak későn észlelte, hogy az úttesten fekszik egy férfi, és áthajtott rajta.

Az áldozat olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A baleset vasárnap hajnalban, 3 óra 30 perc körül történt.

A Kisalföld megtudta, hogy az eset a község 81-es főútról nyugati irányba nyíló, Győrhöz legközelebb eső utcájában, a Szent Imre utcában történt. Információink szerint az elhunyt - egy 20 év körüli férfi - bódult állapotban feküdt az úttesten, s az éppen arra járó kenyeres autó ment át rajta. A fiatalember a helyszíntől mindössze 500-600 méterre lévő Domb utcai településrészen lakott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.