Megölték VV Fannit

VV Fanni-ügy: az FBI is nyomoz

Két emberét küldte Magyarországra az FBI.

2018.06.08 10:52ma.hu
hirdetés

80 millió forintért a világ legnagyobb nyomozószerve, az FBI is beszállt Novozánszki Fanni, az egykori valóságshow-szereplő gyilkossági ügyének felderítésébe - tudta meg a Bors. Két emberüket küldték Magyarországra, akik a nyomozás ideje alatt luxuskörülmények között töltötték napjaikat Budapesten. Hogy milyen eredményre jutottak, az sajnos még nem ismert.

A lap szerint időközben a gyanúsított és Fanni titokzatos barátnőjének szembesítése is megtörtént. B. Erika szembesítése nagyjából 40 percig tartott, ám nem vezetett eredményre, mert a nő végigsírta.

Mint ismeretes, a gyanúsított B. László korábban vallomásában azt állította, hogy B. Erika hívta őt Fanni eltűnésének estéjén a lány lakására, és kérte meg, hogy az akkor már alélt lányt vigye el egy helyre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.