Ruhákat zsákmányolt

Elkapták Oszvald Marika kirablóját

A rendőrök elfogták azt a férfit, aki egy elektronikus - blokkoló - eszköz segítségével kinyitotta a magyar operetténekes, színésznő autóját.

2018.06.07 14:18ma.hu
police.hu

A megalapozott gyanú szerint a 39 éves szigethalmi D. Dezső június 4-én délután Budapest VI. kerületében, a Paulay Ede utcában egy elektronikus - blokkoló - eszköz segítségével kinyitotta a színésznő autóját. A férfi ezután ellopta a járműben lévő bőröndöt, a benne lévő fellépőruhákkal, cipőkkel és ékszerekkel együtt, amelynek értéke meghaladja az egymillió forintot - írja a police.hu.

A bevezetett nyomozati cselekmények, valamint a térfigyelő kamerák segítségével a terézvárosi rendőrök azonosították az elkövetőt, akit június 7-én 8 órakor elfogtak egy Budapest XIII. kerületi panzióban. A nyomozók megtalálták az operetténekes bőröndjét az ellopott értékekkel együtt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói D. Dezsőt előállították, elszámoltatása jelenleg folyamatban van lopás bűntett miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.