Állatkínzás

Sokkoló: állati maradványok kerülnek elő a népszerű kutyasétáltatón

Nyúlfejeket, kutyalábat is találtak már a III. kerületben.

2018.06.06 12:42ma.hu

Állati testrészek, maradványok sokkolják az arra járókat egy népszerű III. kerületi kutyasétáltató helyen - írja a hvg.hu.

A horror néhány éve kezdődött Aquincum városrésznél, a Kaszásdűlő lakótelephez közeli mezőn, akkor több kilónyi, láthatóan valamilyen nagyobb állatból származó belsőséget találtak. Azóta hetente kerülnek elő szörnyűségek.

Volt már olyan, hogy nyúlfejeket találtak, melyeken látszódtak a nyúzásnyomok, de kutyalábat is találtak már bőr- és szőrdarabokkal.

Előfordult, hogy a sétáltatott kutya találta meg, és vitte oda gazdájának a "zsákmányt".

Mivel a tetemek között kutyalábak is voltak, a helyiek szerint mindenképpen ki kellene vizsgálni az ügyet, hisz erőteljesen felmerül az állatkínzás gyanúja.

Az ügyben feljelentést tettek a Budapesti Rendőr-főkapitányságon, de ezt elutasították, mondván, nem merül fel bűncselekmény gyanúja. Pedig az állatvédők szerint sem maradhat fenn az az állapot, hogy "levágott állati testrészek az élet legtermészetesebb elemeként bárhol felbukkanhatnak” a lerületben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.