Három jármű ütközött

Halálos baleset Herceghalomnál - megrázó fotók érkeztek

A balesetben egy nő a helyszínen életét vesztette, ketten súlyosan megsérültek.

2018.06.05 15:01MTI
MTI/Mihádák Zoltán

Három jármű összeütközött az M1-es autópályán a Győr felé vezető oldalon, Herceghalom térségében kedden délelőtt, a balesetben egy ember meghalt - közölte korábban a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. A rendőrség a forgalmat letereli az autópályáról.

Csámpai Attila elmondta, egy kamion, egy kisteherautó és egy kisbusz ütközött össze a 24-25-ös kilométernél. A kisbuszba két ember beszorult, a tűzoltók szabadították ki őket.

Az egyik sérültet a mentők megpróbálták újraéleszteni, de nem sikerült - tette hozzá.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a honlapján azt közölte, hogy az érintett útszakaszt a helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére lezárták, a forgalmat a 22-es kilométerszelvénynél az 1-es főútra terelik.

MTI/Mihádák Zoltán


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.