Késelés

'Ha vág is, biztos ott maradok' - megszólalt a harmincszor megszúrt taxis

Utasa váratlanul megfogta az ingét és harmincszor megszúrta a taxisofőrt.

2018.06.05 10:32ma.hu

N. Bélát még május 25-én támadta meg utasa Pesterzsébeten, közel 30 késszúrással sebesítette meg. A férfi most a Borsnak árult el részleteket az esetről, melyet öt nappal a nyugdíjazása után kellett átélnie.

N. Béla visszaemlékezése szerint támadója, a 32 éves R. Richárd azt mondta, egy állítólagos társaságot keresnek, majd váratlanul megfogta a sofőr ingét hátulról és szurkálni kezdte a nyakát és a fejét.

"A jobb kezemmel próbáltam védeni magam, a ballal tovább vezettem. Azt hajtogatta, álljak meg, de nem tettem, hiszen az autó volt az egyetlen fegyverem" - magyarázta a lapnak a taxisofőr. N. Béla próbált egy forgalmas helyre eljutni.

Egy hajtűkanyar után támadója átesett a kocsi másik oldalára, de folytatta a szurkálást. A felbőszült férfi azzal fenyegette a taxisofőrt, hogy megöli, így végül megálltak. R. Richárd végül elvette Béla pénzét és elsétált.

A taxisofőr kis híján az egyik ujját elvesztette, négy órán át műtötték, jelenleg mindkét keze gipszben van. Egy hete engedték haza a kórházból.

"Mögöttem ült, így csak a nyakamat, a vállamat és a hátamat érte el. Szerencsére csak szúrt, ha vág is, biztos ott maradok" – emlékezett vissza a nagy megrázkódtatásra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.