Állati

Hiába figyelmeztették a lakosságot, mégis üldözni kezdték a barnamedvét

Csapdába esett a maci, délről az M3-as, északról és nyugatról a falu állja az útját, az emberek pedig traktorokkal állták útját és üldözték, míg már kínjában a kerítésnek szaladt többször is.

2018.06.03 12:58ma.hu

Napok óta lázban tartja az országot a hazánkba tévedt mackó. Az állatot lencsevégre kapták Somoskőújfalunál, Pétervásárán és Füzesabonyban is.

Az már biztos, hogy egyetlen állatról van szó, aki sajnos a kerítéshálózat foglya, az M3-as sztráda délről, a falu pedig északról és nyugatról állja az útját

Legutóbb traktorokkal próbálták elállni az útját, a hatalmas stressztől kerítésnek rohant többször, de remélhetőleg megnyugszik.

A szakemberek azt tervezik, hogy kicsalják rejtekhelyéről és egy villanypásztor-rendszerrel vezetik ki a helyes irányba, hogy aztán saját, kiváló érzékszervei segítségével végre hazainduljon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.