Lvelet küldött

Gyerekrabló bandákkal ijesztgette a szülőket egy budapesti iskolaigazgató

Jót akarhatott, mégis nagy pánikot okozott.

2018.06.02 09:57ma.hu

Levelet küldött a szülőknek egy fővárosi általános iskola igazgatója, melyben szervezett gyermekrabló bandákra hívja fel a figyelmet. Az igazgató nyilvánvalóan jót akarhatott, levele mégis óriási pánikot keltett - írja a Bors.

"Biztos forrásból tudja egy szülő, hogy Pécsett és Budapesten szervezett bandák szednek össze 10–14 éves lányokat, és külföldre viszik őket. A rendőrség még nem tudja, kik ezek" - idézte az igazgatót a lap. Leveléban arról is beszámolt, hogy múlt héten egy 9 éves diákjukat követte hazafelé egy férfi, majd megtámadta és valamivel lefújta.

Az igazgató a lapnak megerősítette, hogy valóban ő írta a levelet.

Az esetről sem a Budapesti Rendőr-főkapitányság, sem a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság nem tud, ilyen irányú bejelentés nem érkezett. Felvették a kapcsolatot az igazgatóval, aki nem tudott konkrét információval szolgálni. A második esettel kapcsolatban viszont szeméremsértés miatt nyomoznak.

Közben a rendőrség keres egy férfit, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2018. május 23-án 16 óra és 20 perc körül egy Budapest XIX. kerületi társasház liftjében szeméremsértő módon viselkedett egy gyermekkel. A róla készült felvételt megnézheti itt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.