Erőszak

Veszélyes szatírt köröznek Budapesten - Szülők figyelem!

Egy, a csoportjától lemaradt nyolcéves kislányt támadt meg a Városligetben, szerencsére észrevették, de elmenekült, majd egy kispesti lakótelepi ház liftjében egy kilencéves kislánnyal erőszakoskodott.

2018.06.01 09:24ma.hu

Kisiskolás lányokat környékez meg egy szatír Budapesten. Az első támadás a Városligetben történt, akkor levélben figyelmeztette a szülőket az egyik iskola, a második a napokban fordult elő, emiatt a Kispesti Vass Lajos Általános Iskola tett közzé figyelmeztetést a Facebookon - írja a Ripost.

Egy harminc év körüli férfi lesett a kislányokra, első esetben a Városligetbe induló gyerekcsoportot követve, a második esetben a kislányt az iskolából hazáig követve, majd elkapta a kiszemelt gyermeket, befogta a száját és húzni kezdte magával.

Mindkét esetben az mentette meg az áldozatot, hogy mégis tudott kiabálni és a környezete felfigyelt rá. Kispesten a liftben szerencséje volt a kislánynak, mert éppen jött lefelé egy lakó.

A hatóság az állampolgárok segítségét kéri, a térfigyelő kamera ugyanis felvette azt a 30 év körüli férfit, aki megtámadta a kilencéves kislányt a házuk liftjénél. A tettes 175-180 centiméter magas. A bűncselekmény elkövetéskor narancssárga pólót és szürke nadrágot viselt. Aki látta, jelentse a 107 vagy 112-es számon!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.