Tűzvész

Hatalmas lángok egy nyírbátori vegyi üzemnél - videó

Kigyulladt egy körülbelül kétszázötven négyzetméteres hulladéktároló Nyírbátorban, a Derzsi utcában. Három ember megsérült.

2018.05.31 19:21ma.hu

Csütörtökön a kora délutáni órákban gyulladt ki egy hulladéktárolásra használt, mintegy kétszáz négyzetméteres épület Nyírbátorban, a Derzsi utcában. A lángok átterjedtek egy ponyvás teherautóra, egy tehergépkocsira és egy kisebb melléképületre is.

A tűzesethez a nyíregyházi, a nyírbátori, a debreceni, a mátészalkai és a kisvárdai hivatásos tűzoltókat, valamint a nyíradonyi és a baktalórántházi katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltóit riasztották. Az egységek a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett két vízágyú és több vízsugár segítségével körülhatárolták a tüzet.

Az egységek jelenleg az utómunkálatokat végzik. A füst miatt a katasztrófavédelmi mobil labort is a helyszínre riasztották, hogy folyamatosan vizsgálja a levegő minőségét a tűz környezetében. Méréseik nem mutattak ki az egészségre ártalmas károsanyag-koncentrációt.

A mentők tájékoztatása szerint három ember könnyebb sérüléseket szenvedett - olvasható a Katasztrófavédelem honlapján.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.