Baleset

Hanggránát robbant a kisfiú kezében - megszólalt az apa

Mélységesen szégyelli magát, és megérdemli, hogy mindenki őt szidja.

2018.05.29 15:45ma.hu

Mint ismeretes, egy kisfiú súlyosan megsérült egy felrobbant hanggránáttól vasárnap Budapesten. A hanggránátot édesapja adta a kezébe.

Egy operáción már túl van, a gyermeksebész szerint azt még nem tudni, hogy szenvedett-e maradandó károsodást a gyermek.

A történtek miatt a rendőrség gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vétsége miatt indított büntetőeljárást.

A gyerek édesapja türelmet kért és azt mondta, az ügy végéig nem kíván nyilatkozni. Ugyanakkor a férfit jól ismerő szurkolóktól a Ripost úgy értesült, az apa mélységesen szégyelli magát, és azt mondja, megérdemli, hogy mindenki őt szidja, és azt is, amivel a bíróság sújtja majd. Akár három évet is kaphat.

A férfi egyébként annyira rajong gyermekeiért, így a kis Patrikért is, hogy alkarjára tetováltatta a születési dátumukat.

Három éve járt szurkolni kisfiával, akinek korábban is adott már pirotechnikai eszközöket, hogy minél jobban élvezze a lelátó különleges hangulatát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.