Baleset

Hanggránát robbant a kisfiú kezében - újabb műtét vár rá

Eljárást indítottak az apa ellen.

2018.05.29 05:30ma.hu

Egy operáción már túl van, kedden azonban újra megműtik azt a kisfiút, akinek szombaton robbant fel a kezében egy hanggránát a Fradi-meccsen. A gyermeksebész szerint azt még nem tudni, hogy szenvedett-e maradandó károsodást a gyermek.

Mint ismeretes, egy kisfiú súlyosan megsérült egy felrobbant hanggránáttól vasárnap Budapesten, a rendőrség gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés miatt indított büntetőeljárást - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police-hu-n.

A rendőrség honlapjára feltett közlemény szerint a fővárosi Groupama Arénában megrendezett labdarúgó-mérkőzés második félidejében egy 35 éves budapesti férfi átadott a fiának egy hanggránátot, amely felrobbant a gyermek kezében. A szerkezet a kisfiúnak súlyos sérülést okozott, a mentők kórházba vitték.

A történtek miatt a rendőrség gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vétsége miatt indított büntetőeljárást.

A Groupama Arénában a Ferencváros játszott a Diósgyőr csapata ellen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.