Erőszak

Lövöldözés és tömegverekedés lett a karambolból Gyálon - képek

Az ütközésben érintettek és azok családtagjai a helyszínen összeverekedtek, különböző eszközökkel estek egymásnak, többen megsérültek.

2018.05.27 08:54ma.hu

Verekedés tört ki Gyálon egy közlekedési baleset után, amelyben három személyautó ütközött - tájékoztatta az MTI-t András Tamás, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A három gépjármű eddig tisztázatlan körülmények között karambolozott. Az ütközésben érintettek és azok családtagjai a helyszínen összeverekedtek, különböző eszközökkel estek egymásnak, többen megsérültek.

Tömegverekedés lett a karambolból
 6 kép

A verekedés egyik résztvevője feltehetően gumilövedékes riasztófegyverből több lövést is leadott. Mire a rendőrök kiérkeztek a verekedés több résztvevője elhagyta a helyszínt, azonosításuk még tart - mondta el a sajtószóvivő.

A Dabasi Rendőr-főkapitányság garázdaság gyanúja miatt indított nyomozást.

MTI Fotók



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.