Gyilkosság

Lakástűzzel leplezték a kettős emberölést - videó

Megölte szüleit egy helybeli nő és élettársa Hódmezővásárhelyen, a rendőrök mindkét feltételezett elkövetőt egy órán belül elfogták és őrizetbe vették.

2018.05.27 07:34ma.hu

A rendőrségre és a tűzoltóságra pénteken hajnalban érkezett bejelentés arról, hogy tűz ütött ki egy lakásban a Csongrád megyei Hódmezővásárhelyen. A kiérkező tűzoltók a lángok megfékezését követően két holttestet találtak az ingatlanban. Hamar felmerült annak gyanúja, hogy a két áldozat halálát nem a tűz okozta, hanem már korábban végeztek velük. Miután kiderült, hogy egy házaspár két tagja vesztette életét a tűzben, a gyanú rövid időn belül a lányukra és annak élettársára terelődött. Őket a rendőrök a bejelentéstől számított egy órán belül elfogták, majd mindkettejüket gyanúsítottként hallgatták ki, több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt. A nyomozók a 47 éves nőt és az 53 éves férfit őrizetbe vették, majd az ügyészségen előterjesztetést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.