Erőszak

Megkéseltek és kiraboltak egy budapesti taxist

A gépkocsivezetőt súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. A támadó mintegy 20 ezer forinttal elmenekült.

2018.05.25 09:15ma.hu
MTI Fotók: Mihádák Zoltán

Megkéseltek és kirabolták a TaxiPlus sofőrjét péntek hajnalban Budapesten, a XX. kerület Ady Endre téren - értesült a Privatkopo.hu. A gépkocsivezetőt súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. A bűnügyi portál úgy tudja, a támadó a taxis bevételével - mintegy 20 ezer forinttal - elmenekült.

Az eddigi információk szerint a Nagyvárad téren vett fel a TaxiPlus gépkocsivezetője egy kapucnis férfit, kevéssel hajnali 3 óra előtt.

Az utas már útközben megszúrta késével a sofőrt, akinek még volt annyi lélekjelenléte, hogy a XX. kerületi Ady Endre térig vezette autóját, ahol támadója többször is - összesen harmincszor - megszúrta, majd a taxis bevételét, mintegy 20 ezer forintot elrabolva, elmenekült a helyszínről.

A mentők súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba a gépkocsivezetőt. A rendőrség nagy erőkkel keresi az elkövetőt.

MTI Fotók: Mihádák Zoltán


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.