A kisteherautó sofőrje nem élte túl

Megrázó fotók az M5-ösön történt halálos balesetről

Egy kisteherautó hátulról egy tehergépjárműnek ütközött az M5-ös autópályán Ócsa térségében, a kisteherautó sofőrje a helyszínen életét vesztette.

2018.05.24 15:24MTI
MTI/Mihádák Zoltán

Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője korábbi tájékoztatása szerint az autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 31. kilométerszelvénynél a reggeli órákban - eddig tisztázatlan körülmények között - hajtott bele hátulról a kisteherautó a másik járműbe.

MTI/Mihádák Zoltán

A rendőrség hivatalos oldala szerint az sztráda forgalmát a műszaki mentés és a szemle idejére Újhartyánnál leterelik, a járművek Gyálnál térhetnek vissza a pályatestre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.