Baleset

Gyalogost gázolt halálra a zebránál egy BMW a Blaha Lujza téren

A baleset szerda késő éjjel történt, eddig tisztázatlan körülmények között.

2018.05.24 12:12ma.hu

Autó gázolt el a Blaha Lujza téren egy gyalogost, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, írja a Police.hu.

Police.hu

A baleset szerda késő éjjel történt, eddig tisztázatlan körülmények között. A rendőrség a baleset körülményeit vizsgálja. A helyszíni szemle idejére a Rákóczi utat a Blaha Lujza térnél lezárták. Csütörtök hajnalra a helyszíni szemle véget ért, a forgalmi rend helyreállt a Rákóczi úton.

Az MTI helyszíni képei alapján egy szürke BMW-vel gázolták el a gyalogost, aminek szélvédőjének jobb oldala törött össze:

A 444-nek egy szemtanú azt írta, az autó nagy sebességgel ütötte el a fiatalembert a villamosmegálló melletti zebránál. "Valószínűleg a piros jelzésen ment át a zebrán, mert a csattanás pillanatában, amikor odafordultam, több autó is közlekedett az úton" - írta. A férfi percekig feküdt az úton, amíg a rendőrök megérkeztek, addig a járókelők próbálták megállítani a forgalmat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.