Keresik

Eltűnt egy 66 éves nő a Soroksári-HÉV megállóból - fotó

A soroksári rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.

2018.05.24 09:12ma.hu

A 66 éves Solti Mártonné május 23-án a XXIII. kerületi „Soroksár felső” HÉV megállóból ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról – írja az atv.hu.

Solti Mártonné körülbelül 160 centiméter magas, ősz hajú nő. Eltűnésekor kék pólót, egy piros táskát, farmernadrágot és tornacipőt viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Solti Mártonnét felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.