Bűnügy

Hangosan hallgatták a zenét, ezért meglőtte szomszédjait egy pécsváradi férfi

Vádemelést javasol a rendőrség egy pécsváradi férfi ellen, aki egy gumilövedékes gázriasztó fegyverrel lőtt szomszédjaira miután összevesztek.

2018.05.23 16:31ma.hu
police.hu

Garázdaság bűntett, valamint kétrendbeli könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozott a Komlói Rendőrkapitányság egy 36 éves pécsváradi férfi ellen. A megalapozott gyanú szerint a férfi tavaly augusztus 27-én 20 óra körül összeveszett szomszédjaival, mert azok egész nap hangosan hallgatták a zenét, majd a vitát követően elővett egy gázriasztó fegyvert és gumilövedékekkel combon lőtte mindkét vitapartnerét. A sértettek a gumilövedékektől könnyű sérülést szenvedtek. A rendőrök a férfit elfogták, majd előállították és kihallgatták gyanúsítottként, a bűncselekmény elkövetését elismerte - olvasható a police.hu oldalon.

A gyanúsított ügyében folytatott nyomozást a rendőrség a napokban befejezte, és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.