Baleset

Kigyulladt egy gyerekeket szállító busz Pécel közelében

A tűzoltás idejére a rendőrök teljes szélességében lezárták az autóutat, ezért az arra közlekedőknek torlódásra kell számítaniuk.

2018.05.22 07:46MTI

Kigyulladt egy autóbusz az M0-s autóúton Pécel közelében hétfő este, nem sérült meg senki, az érintett szakaszt lezárták - tájékoztatta a rendőrség és a katasztrófavédelem az MTI-t.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében az áll: eddig tisztázatlan okból kigyulladt egy autóbusz az M0-s autóút M3-as autópálya felé vezető irányában a 48-as kilométernél, Pécel közelében. A tűzoltás idejére a rendőrök teljes szélességében lezárták az autóutat, ezért az arra közlekedőknek torlódásra kell számítaniuk.  

Kolozsi Péter, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője az MTI kérdésére közölte, hogy a buszon 32 gyerek és 5 kísérő felnőtt utazott.

Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek elmondta: az autóbusz teljes terjedelmében égett. A tűzoltók eloltották a tüzet, jelenleg átvizsgálják a járművet és visszahűtik a fém alkatrészeket. Mindenki elhagyta időben a buszt, nem sérült meg senki.  

Hozzátette: az első információk szerint egy kirándulókat szállító buszról van szó.  


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.