Baleset

Balesetek miatt több kilométeres a torlódás az M1-esen és az M3-ason

Több kilométeres kocsisorok állnak a sztrádákon.

2018.05.21 19:59MTI

Több baleset történt hétfő délután az autópályákon: az M1-esen Győr közelében Hegyeshalom felé két személyautó, az M3-ason Budapest felé a 120-as kilométerénél egy tréler és egy személyautó, a 66-os kilométernél pedig öt autó ütközött, mindegyik helyszínen több kilométeres a torlódás - hangzott el az M1 aktuális csatornán.

Az Útinform a honlapján azt írta: az M1-es autópályán Hegyeshalom felé - Győr térségében - a 110-es kilométer közelében baleset miatt több kilométeres a kocsisor.

Közölték azt is: az M3-as autópályán, Budapest irányában két baleset is nehezíti a közlekedést. A 66-os kilométernél több jármű ütközött össze a belső sávban, itt a helyszínelés már véget ért, ismét mindkét sáv járható, de továbbra is több kilométeres a torlódás. A 120-as kilométer közelében felborult egy személyautó, sávlezárásra kell számítaniuk a közlekedőknek, jelenleg két kilométeres az araszoló kocsisor.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.