Csellengők

Eltűnt egy kisfiú Nyíregyházán

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság 15010/14584/2018. általános számon körözési eljárást folytat Ádám András Gábor 12 éves nyíregyházi lakos eltűnése ügyében.

2018.05.20 14:14ma.hu

A fiú május 18-án, péntek délután távozott szülői engedéllyel otthonából, de a megbeszélt helyekre nem érkezett meg és azóta ismeretlen helyen tartózkodik. A felkutatása és a jelenlegi tartózkodási helyének megállapítása érdekében eddig elvégzett eljárási cselekmények nem vezettek eredményre.

A fiú kb. 175 cm magas, normál testalkatú, enyhén barna bőrű. A haja oldalt rövidre nyírott, a fejtetőn hosszú és felfelé fésült, barna színű. A szeme zöld színű, szemüveget már nem visel. Különös ismertetőjele, hogy a bal felkarja külső részén kb. 5 cm hosszú heg látható. Utolsó ismert ruházata fekete színű térdnadrág, piros-kék színű galléros póló, magas szárú fekete színű sportcipő, kék színű, Nike márkájú hátizsák.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható fiút felismeri és jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, az tegyen bejelentést személyesen a Nyíregyházi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-42/524-600-as telefonszámot, vagy a 112-es központi segélyhívót! Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán is bejelentést tehet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.