Tragédia

Egy másik kislányt is találtak a 8 éves sólyi kislány gyilkosánál

Újabb részletek derültek ki a holtan talált 8 éves kislány gyilkosával kapcsolatban.

2018.05.20 08:55ma.hu

Újabb részletek derültek ki a holtan talált 8 éves kislány gyilkosával kapcsolatban. Mint kiderült, egy másik kislányt is találtak a 8 éves sólyi kislány gyilkosánál.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a nyolc éves kislányt eltűnése után azonnal keresni kezdték a hatóságok és a helybéliek, ám Adriennre már csak holtan bukkantak rá szombaton. Holttestét állítólag lemeztelenítve találták meg, nem messze tőle hevertek a ruhái, a cipője és egy véres kődarab is.

A hatóságok emberölés gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen indítottak eljárást és nagy erőkkel folytatják a nyomozást a 8 éves sólyi kislány halálának ügyében.

A veol.hu megírta, hogy állítólag szombaton a rendőrségen láttak egy fiatalembert, akit bilincsben kísértek, és az édesanya 15 éves fia pedig ráismert volt osztálytársára. A Blikk most úgy tudja, hogy a bilincsben kísért fiúnál egy kislányt találtak, akit szintén kerestek, de ő élve került elő.

Kaptur József, Sóly polgármestere megdöbbenését fejezte ki, a történtek megrázták az egyébként békés falu lakóit. Adrienn óvónője szerint a kislány nagyon kedves, barátságos természetű volt, akit mindenki szeretett a faluban.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.